Banca Transilvania a lansat BT Pay, aplicație pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul

Banca Transilvania a lansat BT Pay, aplicație pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul

Banca Transilvania a lanseat BT Pay, aplicație de tip wallet pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul. Acesta devine portofel digital, schimbând experiența la cumpărături pentru clienții BT care au card de debit sau de credit Visa sau Mastercard, dar şi cea de a trimite bani.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardurilor pe care un client le are la Banca Transilvania.

Lansarea marchează două premiere: BT Pay este primul wallet din România care permite plăți contactless, bazat pe tehnologie inteligentă de plată Visa Token Service şi MasterCard Digital Enablement Service, respectiv este primul portofel digital din Europa de Sud-Est care foloseşte serviciul token al Visa.

BT Pay înseamnă colecția de accesorii de plată pe care Banca Transilvania le-a lansat până acum – stickerul, ceasul şi brățara contactless -, iar de acum şi aplicația wallet.

  • Cu ajutorul BT Pay, clienții BT pot realiza următoarele:
  • Plăți în țară şi în străinătate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comercianților, funcționalitate valabilă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC (Near Field Communication) pentru terțe aplicații.
  • Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card BT.
  • Consultarea detaliilor despre tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată şi punctele de loialitate STAR acumulate.
  • Accesarea ofertelor băncii şi campaniilor partenerilor BT din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumpărături de la Banca Transilvania.

Partenerii Băncii Transilvania pentru dezvoltarea BT Pay sunt: Visa; Mastercard; Endava, companie britanică de servicii şi soluții IT cu o prezență puternică în România şi Inside Secure, lider global în securitatea dispozitivelor mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL