Noi probleme pentru iPhone X

Noi probleme pentru iPhone X
iPhone X continuă să îşi surprindă utilizatorii, din păcate surprizele sunt neplăcute. De la lansare şi până acum, Apple a avut numeroase probleme cu cel mai scump model al lor, iar cea mai recentă dintre acestea face imposibilă răspunderea la apeluri în timp util.
Cei care au investit în noul smartphone al gigantului din California se confruntă acum cu o nouă problemă şi trăiesc o aventură de fiecare dată când le sună telefonul.
The Financial Times a primit un număr mare de rapoarte privind această problemă, iar în scurt timp informaţia a fost preluată de alte publicaţii.
Se pare că, în momentul în care telefonul sună, utilizatorii nu pot răspunde. Aparatul începe să sune imediat, cum este şi normal, dar ecranul rămâne stins pentru câteva secunde bune, făcând astfel interacţiunea dintre utilizator şi dispozitiv imposibilă.
Până în acest moment nu este clar dacă ne confruntăm cu o problemă hardware sau software, dar Apple nu a publicat nicio soluţie la problemă şi nici nu a dat declaraţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL