Superland, locul de poveste unde copiii sunt fericiți! Nu rata oferta din această săptămână

Superland, locul de poveste unde copiii sunt fericiți! Nu rata oferta din această săptămână

O săptămână de vacanță și veselie! Vino în perioada 6-11 februarie și descoperă Superland! Un concept nou, fără taxă de intrare, cu posibilitatea de a plăti fiecare atracție, la alegerea ta! Food Court, o multitudine de atracții și Boutique Shopping Center, toate pentru tine și familia ta!

Îmbarcați-vă într-o călătorie fascinantă și împărtășiți momente speciale împreună! Copiii vor avea parte de momente pline de voie bună, alături de invitaţii lor şi se vor distra pe măsură, bucuroşi că se manifeste în voie.

Ce trebuie să știi când vii la Superland!

Cât costă intrarea în Superland?

  • Intrarea este gratuită în perioada 6-11 februarie. Vei achita doar pentru atracțiile pe care dorești să le explorezi!

Cum plătesc pentru atracții?

  • Ai două opțiuni: cu cardul Superland Friend Club sau cu cardul Daily! Reîncarci unul dintre cele două carduri cu puncte, apoi achiți prin scanarea cardului la oricare din atracțiile alese de tine. Un punct valorează 1 leu.

Ce este cardul Daily?

  • Este un card cu valabilitate de o zi, pe care îl reîncarci cu suma dorită și apoi îl folosești pentru a accesa atracțiile din Superland! Durează doar câteva secunde să îl achiziționezi de la oricare dintre cele patru Info Point-uri și costă 3 lei.

Ce este cardul Superland Friend Club?

  • Cardul Superland Friend Club este propriul tău card, pe care îl emitem special pentru tine și care are valabilitate nelimitată. Și, pentru că faci parte din Superland Friend Club ai acces la discounturi și oferte speciale. Acest card se emite la Check-In iar taxa de emitere este 10 lei, sumă pe care o plătești o singură dată. Îl poți reîncărca la oricare din cele patru Info Point-uri, cu suma dorită de tine.

Exista un loc amenajat unde imi pot depozita lucrurile personale?

  • Da! Se pot închiria vestiare, costului unuia fiind de 5 lei pentru întreaga zi.

Cât costă atracțiile?

  • Prețurile pentru atracții încep de la 4 puncte până la 35 puncte.

Vă așteptăm cu drag să petrecem clipe minunate împreună cu și pentru cei mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL