Dezmembrări auto în Brașov

Dezmembrări auto în Brașov

Piesele din dezmembrari sunt o alternativa foarte buna si mult mai ieftina atunci cand buzunarul nu ne permite repararea masinii de care avem atata nevoie cu piese noi. Piesele din dezmembrari sunt originale si se potrivesc 100% pe masina dumneavoastra iar de cele mai multe ori sunt mult mai bune decat cele aftermarket si clar mult mai ieftine.

Aceste piese sunt rezultatul dezmembrarilor de masini care se efectueaza in parcurile de dezmembrari acreditate RAR si care indeplinesc anumite criterii, deoarece pentru a deschide un parc de dezmembrari autorizat este nevoie de tot felul de autorizatii, inclusiv de mediu, in incinta parcului sa fie platforme betonate si mecanici care sa dezmembreze masinile.

Parcurile de dezmembrari sunt prezente in toate judetele tarii noastre si ei aduc masini usor lovite sau care functioneaza perfect din tarile din vestul Europei precum: Olanda, Spania, Anglia, Italia, Germania, Polonia.

Masinile sunt dezmembrate de mecanicii parcurilor cu grija si sunt verificate ulterior pentru ca parcurile de dezmembrari comercializeaza piese din dezmembrari oferind factura, garantie si posibilitatea de retur de aceea incurajam pe cei care cumpara piese din dezmembrari auto Brasov sa cumpere de la parcuri autorizate.

Cum comercializeaza parcurile de dezmembrari piesele auto second hand?

Exista doua modalitati si anume: pe internet si direct la parcul de dezmembrari, unde se afla si punctul de desfacere si comercializare a pieselor.

Este bine sa cumpar piese auto de pe internet ?

Este foarte bine si foarte simplu sa cumperi piese de internet in ziua de azi, pentru ca exista foarte multe avantaje atunci cand cumperi de pe internet:

  • – nu mai trebuie sa pierzi timp si bani alergand de la un parc de dezmembrari la altul;
  • – gasesti ceea ce cauti imediat. Chiar daca nu gasesti la tine in judet ceea ce cauti poti cumpara de la alte parcuri de dezmembrari;
  • – pe net poti sa vezi poze cu piesele si video si poti pune intrebari vanzatorilor care iti vor raspunde si te vor lamuri inainte sa cumperi;
  • – poti face comparatii intre preturi si tu singur esti cel care alege varianta cea mai buna pentru tine;
  • – poti comanda piese din dezmembrari din propriul confort al casei tale de pe laptop, telefon sau tableta.

Avantajele cumpararii pieselor din dezmembrari de pe internet sunt multiple insa trebuie sa fim atenti de pe ce site-uri cumparam pentru ca nu toate site-urile sunt de incredere. Un site de pe care cei care au cumparat il recomanda ca a fi de incredere se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro , este un site securizat, iar parcurile de dezmembrari acreditate si care functioneaza legal sunt verificate inainte sa posteze anunturi.

Pe acest site poti sa cauti foarte simplu printre sutele de mii de anunturi si in cazul in care nu ai gasit o piesa sau nu ai timp poti depune o cerere de piesa care ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari iar ei iti vor face oferte cu preturi si poze, chiar si video daca le ceri, oferind factura, garantie si posibilitatea de retur. Beneficii exista si pentru parcurile de dezmembrari inscrise, aceștia putand adauga cu un singur click peste 248 de anunturi cu piesele respective, pe care le contine masina pe care o au la dezmembrat.

Este singurul site din Romania unde adaugand anunturi castigi credite pentru a-ti promova gratis anunturile. Poti cumpara in siguranta chiar si din judetul Brasov de pe acest site, iar daca ai un parc de dezmembrari il poti inscrie si tu acolo ca sa vinzi piese auto din dezmembrari in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL