Sennheiser construiește o fabrică la Brașov

Sennheiser construiește o fabrică la Brașov

Sennheiser, unul dintre liderii mondiali în producţia de căşti, microfoane și sisteme de transmisie wireless, anunță că va construi o fabrica la Brașov.

Aceasta va fi cea de-a patra fabrică a companiei, care deține trei astfel de unități în Germania, Irlanda și Statele Unite.

Noua bază de producţie va asigura pentru Sennheiser şi mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piaţă. După finalizarea construcţiei, fabrica din Braşov se va concentra iniţial pe producţia de electronice destinate publicului larg, astfel Sennheiser intenţionează să îşi întărească poziţia pe piaţa europeană.

„Unul dintre principalele motive pentru care am ales Braşovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană”, a declarat Daniel Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser.

Potrivit unui comunicat de presă, producătorul german îşi va construi fabrica în cadrul Industrial Park Braşov și va începe producția în vară.

„Sennheiser va începe producţia în vară cu circa 100 de angajaţi. În prezent, majoritatea posturilor de manageri şi ingineri au fost ocupate, în scurt timp vom începe şi procesul de recrutare pentru posturile de producţie”, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei Sennheiser.

În fabrica din Irlanda, Sennheiser produce în special monitoare de studio si traductoare acustice, la sediul central din Germania producția este concentrată în special pe produse premium și profesionale, inclusiv microfoane wireless. În fabrica din România, compania se va concentra pe produse de ultimă generație.

Fondată în 1945, Sennheiser continuă să fie o afacere de familie şi este astăzi unul dintre cei mai importanţi producători globali de căşti, microfoane şi sisteme de transmisie wireless. Cu peste 20 de subsidiare de vânzări şi parteneri de distribuţie, compania este prezentă în peste 50 de ţări şi deţine fabrici în Germania, Irlanda şi Statele Unite ale Americii. Sennheiser are aproximativ 2800 de angajaţi la nivel global.

Foto: Sennheiser

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL