Televiziune gratis. Zeci de canale HD gratis. Cum le poţi vedea fără abonament

Televiziune gratis. Zeci de canale HD gratis. Cum le poţi vedea fără abonament

Serviciile de streaming precum Netflix, HBO Go sau Amazon Prime Video câştigă tot mai mulţi clienţi, iar televiziunile clasice pierd teren, mai ales că multe pot fi recepţionate fără abonament.

Tot mai mulţi oameni renunţă la abonamentul TV în favoarea serviciilor de streaming precum Netflix sau HBO. În Anglia aceste servicii au deja mai mulţi clienţi decât operatorii de cablu. În ţara noastră, această tendinţă o întâlnim mai ales în rândul tinerilor.

Cei care vor totuşi să vadă şi canale TV o pot face fără abonament.

Modul prin care poţi urmări mii de canale TV fără un abonament TV este satelitul. Prin satelit se pot recepţiona fără abonament mii de canale de televiziune şi radio.

Cea mai simplă metodă de a te conecta la sateliţi este utilizarea unui motor HH, care are un preţ de 200 lei. Antena satelit are un preţ de 75 lei, un LNB (amplificator şi convertor ) costă 25 lei, iar un receiver DVB-S2, 200 de lei. Acesta nu mai este necesar dacă televizorul include un tuner DVB-S2. Mai este nevoie de cablu coaxial şi conectori. Motorul HH va roti automat antena pe satelitul selectat din telecomanda receptorului.

Canalele libere la retransmisie (FTA, free-to-air) pot fi recepţionate cu o simplă antenă de satelit pentru recepţie care este îndreptată către oricare dintre sateliţii din spaţiu. Sunt disponibile peste 150 de canale de audienţă generală cum ar fi Das Erste HD, Pro Sieben, ORf, Sat1, RTL, ZDF şi alte canale disponibile în diferite limbi europene.

De asemenea, sunt disponibile câteva dintre cele mai populare canale din Europa care oferă conţinut pentru copii, educaţional, sportiv, muzical, cum ar fi Eurosport 1 Germany, BBC World News, KIKA, Fashion 4K, Euronews, Al Jazeera, Bloomberg, CNBC Europe şi canalele grupului Sky.

Canale româneşti libere la transmisie prin satelit sunt Pro TV Internaţional, TVR Internaţional,  Realitatea TV, Etno TV, Taraf TV, Favorit TV, Nasul TV. Cei care vor să vadă toate canalale româneşti o pot face pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL