Guvernul vrea să dea o ordonanţă de urgenţă pentru reducerea TVA la serviciile hoteliere de la 9 la 5%

Guvernul vrea să dea o ordonanţă de urgenţă pentru reducerea TVA la serviciile hoteliere de la 9 la 5%

Preşdintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că premierul Viorica Dăncilă i-a transmis că vrea să dea o ordonanţă de urgenţă pentru reducerea TVA la serviciile hoteliere de la 9 la 5%, la parcurile de agrement de la 19% la 5%, iar pentru apele termale TVA va fi 0%.

„Doamna prim-ministru mi-a spus că intenţionează să adopte o ordonanţă de urgenţă privind reducerea TVA la serviciile hoteliere de la 9 la 5%, la parcurile de agreement şi de wellness de la 19% la 5%, iar redevenţa pentru apele termale să meargă la 0%. Ungaria are 0%. Noi avem o bogăţie inimaginabilă în ceea ce priveşte apele termale tămăduitoare. Sunt 31 de staţiuni de interes naţional român, sunt 20 şi ceva de staţiuni balneoclimaterice„, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, marţi seară la Antena 3.

Liderul social-democrat a adăugat că prin această OUG vor fi înfiinţate şi două fonduri, unul care vine în sprijinul agenţilor economici care vor să facă investiţii şi un altul pentru autorităţile locale pentru a facilita investiţiile în infrastructură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL