Brașoveanca Raluca Crișan a preluat conducerea Ceetrus România (fosta Immochan)

Brașoveanca Raluca Crișan a preluat conducerea Ceetrus România (fosta Immochan)

Tatian Diaconu, executivul care a ocupat în ultimii șase ani poziţia de CEO al dezvoltatorului imobiliar Immochan România (devenit, din iunie 2018, Ceetrus România) a preluat rolul de international development leader al Ceetrus în Lille, Franţa, începând cu această lună.

În locul lui, la conducerea operaţiunilor Ceetrus din România a venit brașoveanca Raluca Crişan (foto), fostul director de marketing al Immochan, care a fost, din toamna anului 2017, directorul de comunicare al grupului Immochan/ Ceetrus, fiind relocată în Franţa, scrie zf.ro. Ea a revenit în țară ca CEO al companiei.

În România, Raluca Crişan a lucrat timp de patru ani pentru Immochan, unde a fost promovată în funcţia de director de marketing, după ce a venit în companie iniţial pe poziţia de responsabil de marketing. Ea a mai lucrat în Franţa timp de şapte ani în trecut, între 2006 şi 2013, pentru compania de măsurare a gradului de satisfacţie a clienţilor Qualimetrie.

Tatian Diaconu (41 de ani) a condus din 2012 Immochan România, divizia imobiliară a retailerului francez Auchan, fiind responsabil de activitatea a 23 de centre comerciale.

Cariera sa a avut un parcurs spectaculos, lucrând în Decathlon, Bricostore şi Immochan, iar în două momente cheie ale carierei sale i s-a spus „E perfect. Dă-i bătaie!“, astfel că acum foloseşte această expresie adeseori când oamenii din echipă îi prezintă idei şi proiecte, scrie revista Business Magazin.

Diaconu a renunţat la cei 12 ani pe care i-a investit pentru o carieră în armată şi şi-a reluat studiile în Franţa la 26 de ani, deşi absolvise Academia Militară în România. La interviul de angajare ca vânzător part-time într-un magazin Decathlon dintr-un oraş francez, el a anunţat că în cinci ani va ajunge director general al filialei din România. Deşi declaraţia sa părea nebunească, parcursul carierei sale a urmat întocmai proiecţia de la acel moment.

După ce cariera „l-a purtat“ prin Decathlon şi Bricostore, Diaconu a devenit şeful Immochan România în 2012, iar în „foaia de parcurs“ primită de la strategii de la Paris, „scrie că în trei ani voi avea o echipă de opt oameni şi un portofoliu de trei centre comerciale“, spune uşor amuzat Tatian Diaconu, un manager jovial şi energic, de altminteri pasionat de sport în viaţa privată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL