Un nou canal de filme în grila RCS&RDS

Un nou canal de filme în grila RCS&RDS

Grupul DIGI – RCS&RDS, liderul pieței de cablu TV din țara noastră, a lansat un canal de filme care poate fi urmărit pe dispozitivele mobile.

Canalul de filme Epic Drama a intrat în grila Digi Online. Aceasta este aplicaţia care permite abonaţilor Digi să urmărească canale TV pe telefoane mobile sau tablete.

Platforma Digi Online a fost lansată la finele anului 2013. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii vor avea acces la informaţie oriunde, 24 din 24 de ore. Abonaţii RCS&RDS pot urmări pe orice dispozitiv mobil, tabletă, telefon, laptop, peste 60 de canale.

Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru abonaţii RCS & RDS care au contractat şi televiziune şi internet fix şi poate fi accesată de pe dispozitive conectate la reţeaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea conţinutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie să îl creeze în contul lor de client de pe rcs-rds.ro.

Serviciul Digi Online va fi extins, iar posturi precum PRO TV sau Antena 1 s-ar putea regăsi în viitor pe acestă platformă. „E un proces care depinde de drepturile pe  care le avem pentru online. Drepturile pe care le cumperi sunt diferite. Furnizorul, proprietarul de drept, poate prefera doar anumite medii de transmisie şi atunci  noi trebuie să ne conformăm. Depinde de discuţia pe care o avem cu ei. Pe măsură ce negociem şi semnăm pentru noi canale le vom introduce şi pe varianta de online”, a declarat pentru Capital Valentin Popoviciu, vicepreşedintele companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL