Directorul Carrefour Europa e în vizită la AFI Brașov

Directorul Carrefour Europa e în vizită la AFI Brașov

Directorul Executiv al Carrefour pentru Nord-Estul Europei, din care fac parte pieţe
precum Belgia, Polonia și România, Guillaume de Colonges, este astăzi în Brașov.

El a vizitat mai multe magazine Carrefour și merge să vizioneze și noua locație unde va funcționa un  hypermarket, care va fi ancora Mall-ului AFI Palace Brașov, aflat în construcție în Centrul Civic, pe locul fostei platforme industriale Hidromecanica.

Carrefour a închiriat deja 6.500 de metri pătrați la parterul centrului comercial.

Guillaume de Colonges deține o diplomă universitară în economie și a absolvit un curs de management avansat la Harvard Business School din Statele Unite.

Și-a început cariera ca manager la Carrefour Anglet în 1992, înainte de a prelua diverse posturi operaționale în hypermarketurile din Franța și Polonia. Ulterior, a obținut o experiență operațională în calitate de director al lanțului comercial și de aprovizionare, iar în perioada 2000-2008 a fost director al operațiunilor de supermarketuri și hypermarketuri din Turcia și Taiwan.

El a devenit apoi Director General al Carrefour în Asia, în Malaezia și în Singapore în 2009 și la Carrefour Turcia în 2011. În 2014, Guillaume de Colonges a devenit Director Executiv Polonia. Din 2017 a preluat operțiunile pentru Europe de Nord-Est.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL