Televizorul 8K este pus în vânzare, disponibil şi pentru braşoveni

Televizorul 8K este pus în vânzare, disponibil şi pentru braşoveni

Flanco a anunţat, luni, că este primul retailer electro-IT din România care pune la vânzare cel mai avansat televizor, care are o rezoluţie nativă 8K şi care este produs de Samsung.

Modelul Q900R QLED 8K a fost prezentat de către Samsung Electronics România la data de 31 octombrie, iar, începând cu luna noiembrie, televizorul este disponibil în oferta Flanco, atât online, cât şi în magazine.

„Primul televizor 8K din lume aduce cu sine o tehnologie revoluţionară, care pune bazele schimbării industriei, pe termen lung”, a spune Cătălin Croitoru, directorul de achiziţii al Flanco Retail.

Reprezentantul retailer-ului de electro-IT confirmă că televizorul are un preţ ridicat – aproape 35.000 de lei, la o diagonală de 189 cm, dar crede că, „în câţiva ani, ar putea deveni noul standard în materie de televizoare”.

Pentru comenzile pe flanco.ro, livrările au început de pe 10 noiembrie, iar, din data de 8 noiembrie, televizorul este expus la vânzare şi în cel mai mare magazin al retailerului din Bucureşti, Flanco Mega Mall.

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/televizorul-8k-este-pus-in-vanzare-in-romania-17637165

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL