Cris-Tim deschide un magazin propriu la Brașov

Cris-Tim deschide un magazin propriu la Brașov

Incepand cu luna decembrie 2018, Cris-Tim va deschide un magazin propriu in complexul Brintex, Șoseaua Cristianului nr. 7.

Brașovenii au ocazia să cumpere întreaga gama de produse Cris-Tim și se pot delecta cu cele mai alese bunatati: Salam Sasesc, Specialitati, Salamuri Crud Uscate si Feliate, toate avand acum Eticheta Curata.

Cu o istorie de peste 25 de ani, Cris-Tim este liderul pieţei româneşti de mezeluri, oferind întotdeauna consumatorilor săi produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare şi prin sistemele de management al siguranţei alimentului (ISO 22000:2005) şi al protecţiei mediului (ISO 14001: 2004).

Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brands in categoria produse din carne, timp de 7 ani consecutiv, în urma celui mai important studiu de piaţă asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest în 15 ţări, printre care şi România.

Salamul Săsesc Cris-Tim a fost ales Produsul Anului 2018, în urma voturilor exprimate chiar de consumatori. Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovatoare și care e prezent în peste 40 de ţări. În studiu s-au inscris toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni până la data startului competiţiei, Salamul Săsesc câștigând detaşat în categoria “Salam”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL