O platformă digitală de recrutare în domeniul medical, marele câștigător al competiției de startup-uri de la How to Web

O platformă digitală de recrutare în domeniul medical, marele câștigător al competiției de startup-uri de la How to Web

5 startup-uri IT au primit finanţări la competiția de startup-uri de la How to Web din acest an. Premiul cel mare a fost câştigat de o platformă digitală de recrutare în domeniul medical. Iată cei cinci câştigători.

Juriul Startup Spotlight, competiția de startup-uri din cadrul How to Web 2018, a desemnat câștigătorii celor cinci categorii:

  • Best Startup – MEDIjobs,
  • Best Pitch – Nifty Learning,
  • Best Innovation – Pentest Tools,
  • Best Blockchain Startup – Modex,
  • Best AI Startup – Endtest.

MEDIjobs Romania este prima platformă digitală de recrutare în domeniul medical, fondată în 2015 de Catrinel şi George Hagivreta. În prezent, platforma deservește peste 23.000 de specialiști (medici, asistenți medicali) și 920 de angajatori din toată țara. Începând cu anul 2018, a fost integrat un soft de inteligenţă artificială (AI) în algoritmul de recomandare a ofertelor de carieră către candidaţi.

Premiul câștigat de MEDIjobs constă în înscrierea pe lista finaliștilor pentru o nouă fază de finanțare organizată de acceleratorul 500Startups în Silicon Valley și un stand de prezentare în cadrul evenimentului TechCrunch Disrupt Berlin 2018, care va avea loc pe 29 și 30 noiembrie.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/castigatori-startup-howtoweb-medijobs-idei-finantari.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL