Regalul Folcloric „Inimi Albastre” – eveniment caritabil la Brașov pe 7 Decembrie

Regalul Folcloric „Inimi Albastre” – eveniment caritabil la Brașov pe 7 Decembrie

Vineri, 7 Decembrie 2018, sunteți invitați la Regalul Folcloric „Inimi Albastre, un eveniment caritabil care că obiectiv strângerea de fonduri pentru copii cu autism.

Asociația “Suport Regiunea Centru” în colaborarea cu Asociația “Rază de Speranță”, vă invită să fiți alături și să participați la evenimentul caritabil destinat copiilor cu nevoi speciale -Regalul Folcloric „Inimi Albastre”, ediția a V-a 2018, ce se va desfăsura în data de 07 Decembrie 2018, începând cu orele 18:00, pe scenă Teatrului „Sică Alexandresu” Brașov.

Regalul „Inimi albastre” este un eveniment caritabil pentru copiii cu autism care beneficiază de servicii de terapie în cadrul Asociației „Rază de Speranță” Brașov, un eveniment care devine tradiție an de an la Brașov.

Puteți fi alături de acesta cauză, și în acest an, achizionand bilete cu valoare de donație de 125 RON, precum și pachetele de sponsorizare puse la dispoziția sponsorilor sau doritorilor.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație, iar fondurile colectate vor fi donate exclusiv pentru copii cu autism și ore de terapie. Sunt invitați să participe toți cei care doresc să sprijine acesta cauza caritabila. Este cadoul perfect pe care vi-l puteți face dumneavostră, familiei, cunoscuților, angajaților! Dar din Dar se face Rai!

Pentru mai multe detalii despre eveniment și implicare, puteți contacta asociația la următoarea adresă:  https://web.facebook.com/RazaDeSperantaBrasov/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL