Minodora Spânu: Îmbracă-te chic în sezonul rece la Brașov

Minodora Spânu: Îmbracă-te chic în sezonul rece la Brașov

Au coborât temperaturile în termometre și odată cu ele și avântul nostru de a ne îmbrăca cu stil. Iarna pare să nu fi înghețat doar natura ci și creativitatea noastră vestimentară și de câte ori ieșim din casă avem impresia că nu mergem pe strada ci pe pârtie, aceeași pantaloni de schi, geci impermeabile și căciuli de lână perindându-se la nesfârșit în calea noastră.

Exact, ca cele pe care le-am pus și noi în grabă dimineață. Dar nu trebuie deloc să fie așa, ne încurajează Minodora Spânu, designer vestimentar Miss Mi. Să dăm o viață nouă pieselor din garderoba noastră, chiar și celor de care ne-am plictisit, este chiar simplu dacă știm câteva trucuri de stil. Pe cele mai importante ni le împărtășește Minodora chiar aici.

Jucați-vă cu suprapunerile vestimentare pentru o ținută chic și călduroasă în același timp. Fie că vorbim de texturi, lungimi diferite sau culori complementare, hainele pot fi mixate în zeci de feluri interesante și creative astfel încât bluza pe care o ai de o veșnicie să te recucerească iremediabil. “O rochie furou, satinată sau dintr-un material fluid, subțire, sub un pulover din cashmir oversize, peste care ne luăm o jachetă pufoasă sau o fustă luată peste o pereche de colanți pot fi outfituri care să te scoată din amorțeala iernii terne. exemplifică designerul brașovean.

Când nu aveți imspitație mizați pe accesorii iar câștigul va fi garantat. “Puteți da o viață nouă hainei dumneavoastră printr-o simplă curea cu ajutorul căreia să marcați talia. Vestea bună este că acest truc merge aproape la orice croi sau textură. Sau mutați centrul de interes ceva mai sus. Investiți într-o pălărie „statement”, un accesoriu pentru femeile puternice care nu vor să treacă neobservate. În cazul în care căutați un artificiu mai la îndemână, răspunsul este categoric eșarfa. Fie că îți place aspectul retro al unei eșarfe legate în jurul capului, legată la gât sau prinsă lejer în jurul umerilor, eșarfa poate scoate orice ținută veche din banal.“

Ieși din zona de confort, bineînțeles atât cât ne permite frigul de afară. Vei fi surprinsă să afli că variantele sunt multe și mai accesibile decât crezi. “Pantalonii de piele, accente de piele pe anumite piese vestimentare, fustă scurtă asortată cu cizme peste genunchi, o singură piesă vestimentară într-o culoare bogată alături de o ținută de bază all black, toate pot garanta zâmbetul tău pe parcursul zilei și bineînțeles al celor care te întâlnesc“, ne asigură Minodora reamintindu-ne că fiecare alegere vestimentară este cartea noastră de vizită pe care o fluturăm zilnic pe străzile înghețate ale Brașovului.

Pe Minodora Spânu o puteți găsi online pe www.missmi.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook/ @Missmidesign sau Instragram.

Foto credit: Reinhardt Rothbacher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL