Sistemul D’Alembert pentru pariuri sportive

Sistemul  D’Alembert pentru pariuri sportive

Mulți din cei care intră pe internet în căutare de informații cu privire la pariuri descoperă tot felul de trucuri, metode și strategii care ne vorbesc despre profituri în mod continuu. Din cauza acestor informații, s-a conturat un aspect idilic al pariurilor, care nu corespunde realității.

Trebuie să spunem că obținerea de câștiguri constante în timp este o misiune aproape imposibilă din cauza numeroaselor strategii cunoscute și aplicate. Strategiile pot fi și, de fapt, ele sunt un ajutor util pentru orice parior, un ghid care nu oferă o garanție a succesului.

Motivul principal al acestei dificultăți este acela că pariem împotriva unei case de pariuri, adică unei companii puternică. Rivalul nostru este, deci, o companie care investește mult în tehnologie, deoarece își dorește să afle înaintea tuturor informații despre pariuri.

Nu există știri din lumea sportului pe care aceste companii să nu le cunoască și pe care să nu le fi luat deja în considerare. Fiecare dată, fiecare statistică este colectată și analizată de ei cu mult înainte de a ajunge la public.

Gradul de dezvoltare tehnologică pe care aceste companii l-au atins este de așa natură încât, în multe cazuri, reușesc să afle informații înaintea tuturor. Cotele lor sunt calculate de un puternic arsenal matematic la care se va adăuga spread-ul sau marja casei de pariuri.

Trebuie să știți că vă confruntați cu companii mari, pe lângă calculul probabilităților care sunt în mod vădit nefavorabile. Casele de pariuri online licențiate au parte de avantaje mari în fiecare an, iar banii provin direct din buzunarele pariorilor.

După cum puteți vedea, norocul este de partea caselor de pariuri. Cu toate acestea, există mulți pariori care au reușit să învingă casele de pariuri și să transforme pariul chiar într-o sursă de venit constant.

Nu putem învinge în mod sistematic casele de pariuri online legale, dar există și o altă posibilitate. Putem învinge restul pariorilor. Asta fac pariorii profesioniști, reușind să obțină profituri semnificative. În această situație, cunoașterea și aplicarea diferitelor strategii ne va ajuta în mod clar să plasăm pariuri profitabile pe termen lung.

În ce constă strategia D’Alembert?

Acest sistem de joc constă pur și simplu în adăugarea unei unități după ce am pierdut sau să scădem una când a câștigat. Singurul lucru care poate varia este succesiunea de pariuri pe baza cotelor pe care casele de pariuri ni le oferă în acel moment și, de asemenea, sportul pe care decidem să pariem.

Această strategie își datorează numele matematicianului francez Jean le Rond d’Alembert care a stabilit așa-numita lege de echilibru prin care se stabilește că forțele externe care acționează asupra unui corp adăugat forței de inerție dau naștere unui sistem în care toate forțele sunt în echilibru. Prin aplicarea sa în domeniul pariurilor sportive, această lege ar indica faptul că, pe termen lung, există un echilibru între succesele și eșecurile pariurilor noastre.

Ce se întâmplă mai des este că, dacă vom folosi miza fixă, adică, aceeași miză pentru fiecare pariu, și avem succes cu 50% din pariurile noastre vom vedea că vom avea în continuare pierderi, cu excepția cazului în care se oferă cote mai mari de 2 în acele momente. Dar asta este puțin probabil.

Cu toate acestea, acum este momentul în care are loc aplicarea practică a sistemului D’Alembert care ne determină să mărim miza după fiecare pariu pierdut și să retragem banii investiți odată ce câștigăm.

Primul pariu: Pariem o unitate. Dacă vom câștiga, pariem una pe următorul. Dacă pierdem, pariem două.

Al doilea pariu: Dacă câștigăm 2, pariem una pe următorul. Dacă pierdem, pariem trei.

Al treia pariu: Dacă câștigăm 3, pariem două pe următorul. Dacă pierdem, pariem patru.

Al patrulea pariu: Dacă câștigăm 4, pariem trei pe următorul. Dacă pierdem, pariem cinci.

Și așa mai departe, dar, să nu uităm că acesta este un sistem piramidal de pariere așa că trebuie să stabilim foarte clar o limită pentru pierderile noastre, pentru a evita, chiar de la începutul jocului nostru, posibilitatea de a pierde tot.

Trebuie menționat faptul că strategia D’Alembert se potrivește perfect la pariuri pe marile favorite. Acest lucru se datorează faptului că nu putem intra în perioada de pierderi prelungite în cazul în care pariem pe echipele favorite, indiferent de ce sport este vorba.

Așadar, dacă vi se pare interesantă această strategie vă sfătuim să o puneți în practică, nu înainte de a intra pe biletu-zilei.com pentru a afla informații despre ponturi la pariuri online, pronosticuri la fotbal etc.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL