5 avantaje ale utilizarii unei imprimante termice pentru etichete

5 avantaje ale utilizarii unei imprimante termice pentru etichete

In prezent, imprimantele termice sunt din ce in ce mai des intalnite in diferite medii comerciale. De exemplu, astfel de imprimante castiga tot mai mult atentia proprietarilor de magazine alimentare, restaurante si teatre.

Datorita vitezei mari de imprimare si a calitatii printului, o imprimanta etichete, bilete si chitante este tot mai des folosita chiar daca hartia termica este putin mai costisitoare decat cea obisnuita pentru imprimantele cu cerneala.

Care sunt principalele avantaje ale imprimantelor pentru etichete?

Dintre toate avantajele recomandate de producatorii unor astfel de echipamente fiscale, cele mai cunoscute si importante sunt urmatoarele cinci:

  1. Pretul hartiei – Pretul hartiei termice de calitate, folosita pentru majoritatea aplicatiilor POS este de aproximativ trei ori mai mare decat pretul hartiei obisnuite. Insa calitatea imprimarii si rezistenta dovedita a imprimantei impotriva conditiilor de mediu merita investitia;

  2. Lungimea rolei de hartie – Hartia termica este putin mai subtire decat hartia simpla, astfel incat pe rola pot fi adaugati mai multi metri de hartie. Ceea ce inseamna ca pot fi printate mai multe chitante sau etichete.

Iar acest fapt te ajuta, in comparatie cu imprimanta clasica, sa economisesti mai multi bani si energie si sa reduci perioadele in care imprimanta de etichete nu va functiona din cauza lipsei de hartie;

  1. Facturi „curate” – Datorita capacitatii de a scana produsele rapid cu ajutorul unui cititor de coduri de bare performant, fiecare element poate fi apoi catalogat in ordine alfabetica sau grupat pe categorii. Important este ca acest lucru poate fi realizat indiferent de ordinea produselor scanate.

In plus, gruparea produselor pe categorii elimina riscul de a printa o chitanta cu spatii libere, ceea ce conduce la economisirea hartiei termice folosite. Principalul efect al imprimantelor termice este acela ca pot genera economii de pana la 33% in diferite medii comerciale, precum magazinele alimentare.

  1. Timp scurt de schimbare a rolei de hartie – Imprimantele pentru etichete permit inlocuirea hartiei intr-un timp foarte scurt. Pentru casieri acest fapt este avantajos. De la cateva minute, in cazul caselor de marcat clasice, pana la aproximativ 20-30 de secunde, aceste imprimante etichete ajuta la efectuarea mai rapida a platilor si reducerea costurilor de instruire a angajatilor.

  2. Durata tranzactiilor este mult mai rapida – Viteza mare de printare a imprimantelor termice determina o durata mai rapida de finalizare a tranzactiilor.

Drept rezultat, sporeste capacitatea casierilor de a procesa platile clientilor mult mai repede, in special in perioadele aglomerate, precum sarbatori sau in weekend-uri. Viteza mai mare determina intotdeauna costuri mai mici ale fortei de munca si clienti mai fericiti. Pentru mai multe informatii despre gama de produse dedicata activitatilor fiscale din diferite medii de afaceri, acceseaza https://www.tehnicafiscala.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL