Peste 13.000 de cereri unice de plată, depuse de fermierii brașoveni la APIA

0
280

Fermierii braşoveni au depus peste 13.000 de cereri unice de plată la APIA și mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a depune cererile pentru subvenții.

Peste 13.000 de cereri unice de plată au fost depuse, până în prezent, de fermierii braşoveni, pentru o suprafaţă totală de aproape 130.000 de hectare, a informat miercuri, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Braşov (APIA).

„APIA Braşov a înregistrat, până astăzi (n.r. – miercuri, 12 mai) 13.016 cereri unice de plată, pentru o suprafaţă de 129.016 hectare. (…) Asigurăm fermierii de întregul nostru sprijin în parcurgerea cu succes a etapelor necesare şi îi îndemnăm să colaboreze cu responsabilii de dosar de la nivelul Centrelor judeţene, respectiv ai Centrelor locale, pentru clarificarea/soluţionarea eventualelor probleme pe care le întâmpină, astfel încât să reuşească să depună cererea în termen şi să evite aplicarea de penalităţi”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Până la acest moment, la nivel naţional, au fost înregistrate în baza de date APIA 710.720 cereri, pentru o suprafaţă de 6.885.745 hectare.

 APIA Brașov reamintește tuturor beneficiarilor că data de 17 mai 2021, reprezintă ultima zi de primire, fără penalități, a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2021.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției: www.apia.org.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Please follow and like us:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here