American originar din Brașov, consultant în strategii de afaceri la Washington DC, live la ProAfaceri Club

American originar din Brașov, consultant în strategii de afaceri la Washington DC, live la ProAfaceri Club

Manuel Oancia este consilier strategic de mai bine de 20 de ani pentru antreprenori respectați, oameni influenți și companii de top Forbes precum Motorola, Ford, GM și General Electric și altele din întreaga lume.

El este recunoscut pentru experiența sa în strategiile de afaceri internaționale, precum și leadershipul sau ca președinte al unuia dintre cele mai mari think-tank-uri pe diplomație, US Institute of Diplomacy and Human Rights USIDHR, cu operațiuni în peste 25 de țări. El a purtat dialoguri și a colaborat cu președintele Obama, Administrația Trump și diplomați străini la nivel înalt, lucrând la consolidarea relațiilor dintre liderii diplomatici, guvernamentali și corporativi.

În 2015, a primit Premiul de Merit pentru Diplomație Economică, ca recunoaștere a contribuției remarcabile în promovarea diplomației economice bilaterale dintre guverne și companii din întreaga lume. Născut în Brașov, Romania, Manuel trăiește de mai bine de 25 de ani în Statele Unite ale Americii și locuiește în prezent în Washington, DC.

Mai multe detalii despre Manuel Oancia aici.

Joi, 10 februarie 2022, acesta va fi speaker in cadrul editiei 129 a ProAfaceri Club si va prezenta o tema extrem de interesanta pentru antreprenori si administratie: „Rezilienta business-ului romanesc in timpul pandemiei prin implementarea unor strategii de crestere 10x a afacerii”.

Puteti participa online folosind acest link Zoom joi, 10 februarie 2022, incepand cu ora 18.30. Intalnirea va fi una interactiva, iar participantii pot beneficia in direct de expertiza invitatului in consultanta de afaceri, diplomatie si drepturile omului. Detalii despre evenimentul online se gasesc aici.

ProAfaceri Romania este un ONG de afaceri care dezvolta proiecte de afaceri, dezvolta comunitati de afaceri, ofera educatie antreprenoriala, dar si instrumente de leadership autentic pentru afaceri prospere. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima optiune a antreprenorilor in ceea ce priveste infiintarea, managerierea, finantarea si internationalizarea afacerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL