WizzAir îşi închide baza din Bacău

WizzAir îşi închide baza din Bacău

Compania aeriană ungară WizzAir îşi închide astăzi baza din Bacău, pentru că este nerentabilă, iar angajaţilor de aici li se va oferi posibilitatea de a lucra în alte zone ale reţelei. Clienţii afectaţi vor fi contactaţi direct şi li se vor oferi alte opţiuni.

Măsura face parte din planul de optimizare a activităţii, compania urmând să-şi concentreze capacitatea pe rute cu o cerere mai ridicată. WizzAir va continua să zboare de la şapte baze din România, operând peste 60.000 de zboruri pe lună, către 22 de ţări, transmite Rador.

Românii s-au grăbit să rezerve bilete de avion încă de la începutul noului an şi să profite de primele promoţii anunţate de companiile aeriene. Datele statistice publicate astăzi de o platformă online de rezervări de bilete arată că, după pandemie, luna ianuarie a redevenit cel mai bun moment pentru achiziţionarea biletelor de avion.

Majoritatea companiilor aeriene europene au anunţat deja reduceri cu până la 60%, în funcţie de datele alese pentru zboruri. Cele mai ieftine destinaţii spre care se poate zbura din România sunt cele europene, oraşe şi ţări alese frecvent de români, atât pentru vacanţe şi city-break-uri, cât şi pentru vizite la rude şi prieteni, pentru muncă sau studii. Printre cele mai accesibile destinaţii se numără: Veneţia, Milano şi Roma – cu zboruri de la 26 de euro, Bruxelles – 28 de euro, Dortmund – 29 de euro şi Londra – zboruri de la 35 de euro, transmite Rador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL