Elektrobit a sărbătorit 10 ani de la deschiderea primului birou în România

Elektrobit a sărbătorit 10 ani de la deschiderea primului birou în România

Elektrobit Automotive Romania, furnizor global de soluții software pentru industria auto, a sărbătorit 10 ani de la deschiderea primului birou din România, în Brașov. În toată această perioadă, Elektrobit a devenit un important angajator local și un partener de încredere pentru companiile din industria auto.

Sărbătorirea celor 10 ani de succes în Brașov a avut loc zilele trecute și a debutat cu un eveniment la sediul companiei, care a avut ca temă de discuție inteligența artificială în automotive.

Cei prezenți la eveniment au avut plăcerea de a o avea alături și pe Maria Anhalt – CEO Elektrobit Automotive GmbH, care a felicitat echipa Elektrobit România pentru reușitele din ultimii 10 ani.

În prezent, Elektrobit Romania are peste 370 angajați, 2 sedii (Brașov și Timișoara) și un remote hub în Oradea, fiind o echipă cu o gamă largă de competențe și experiență, care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune soluții software pentru clienți.

„Suntem încântați să sărbătorim 10 ani de la deschiderea biroului nostru din Brașov. Această aniversare este o ocazie specială pentru a recunoaște din nou contribuția echipei noastre talentate la succesul companiei”, a declarat Christian Drothler – Managing Director Elektrobit Automotive Romania.

Despre Elektrobit

Elektrobit este un furnizor global de soluții software pentru industria auto, cu peste 35 de ani de experiență în industrie. Compania are sediul central în Germania și are birouri în toată lumea, inclusiv în Brașov, Timișoara și Oradea în România.

Elektrobit oferă o gamă largă de soluții software, de la sisteme de comunicație între vehicule la software pentru sisteme de navigație și divertisment, dar și pentru sisteme de siguranță și asistență la conducere.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL