Certificatul de atestare fiscală poate fi obţinut și online

Certificatul de atestare fiscală poate fi obţinut și online

Din această lună este funcţional și sistemul electronic de emitere a certificatelor de atestare fiscală eliberate de Direcția Fiscală Brașov.

Astfel, firmele care îşi desfăşoară activitatea în Braşov pot solicita și obține certificatul de atestare fiscală, prin e-mail sau prin intermediul contului online pe portalul primăriei, www.brasovcity.ro, precum și la adresele dirfiscala@brasovcity.ro sau  dirfiscala@dfbv.ro.

„După primirea solicitării, reprezentanţii Direcţiei Fiscale fac verificările necesare, iar în cazul în care se confirmă că nu are datorii se emite certificatul de atestare fiscală, care va avea două semnături electronice, respectiv a inspectorului şi a directorului Direcţiei Fiscale. Certificatul este transmis solicitantului pe e-mail sau prin intermediul contului de pe portal, în funcţie de modul în care a depus cererea. Am reuşit şi vom încerca în continuare ca aceste solicitări, ca de altfel şi cele pentru eliberarea certificatului de urbanism, să le soluţionăm în cel mai scurt timp, astfel încât pe lângă confortul asigurat de sistem, cetăţenii să beneficieze şi de scurtarea timpului de aşteptare”, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.

La sfârşitul anului trecut Primăria Braşov a implementat sistemul care permite eliberarea certificatelor de urbanism în format electronic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL