Meniurile restaurantelor și cafenelelor vor putea fi afișate în Google

Meniurile restaurantelor și cafenelelor vor putea fi afișate în Google
Google My Business a anunțat o nouă actualizare care va face fericiți mulți proprietari de restaurant și cafenele. Noutatea este că aceștia vor putea să-și afișeze lista de meniu pe Google iar acestea vor apărea în rezultatele căutării pe mobile.
Proprietarii de restaurante care sunt prezenți în Google My Business (Compania mea ) pot accesa acum un editor nou pentru a crea și edita meniurile care vor apărea în rezultatele căutării mobile Google.
De asemenea proprietarii restaurantelor sau cafenelelor vor putea adăuga și edita titluri, descrieri și prețuri ale produselor din meniu. Meniurile pot fi, de asemenea, sortate în secțiuni pentru aperitive, pentru prăjituri și pentru deserturi, de exemplu.
Editorul este disponibil în fila Info tab  din meniul Google My Business. Înainte de această actualizare, Google a oferit posibilitatea de a crea și edita meniuri structurate prin intermediul API-ului (n. red. permite să creezi și să editezi programatic locații ) Google My Business.  De reținut că restaurantele care sunt conectate la un furnizor terț nu vor avea acces la editor.
Această caracteristică este disponibilă deocamdată doar în Mare Britanie urmând să fie accesibilă în curând în restul țărilor din Europa.
Anul trecut, Google a inclus în rezultatele căutărilor tab-uri care specificau ce categorii de mâncare se servesc la restaurantele listate cu Google My Business.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL