Domeniul Dâmbu Morii, scos la vânzare la un preţ impresionant

Domeniul Dâmbu Morii, scos la vânzare la un preţ impresionant

Unul dintre cele mai impresionante domenii din Brașov a fost scos la vânzare. Este vorba despre Domeniul Dâmbu Morii, considerat a fi una dintre atracțiile de top ale județului, atât pentru turiști, cât și pentru cei care vor să organizeze evenimente private sau corporate într-o locație premium.

Domeniul Dâmbu Morii se află în imediata apropiere a orașului, situându-se la doar 7 km de centrul Brașovului, în Timișu de Jos, destinație preferată de cei care vor să evite aglomerația din stațiuni precum Predeal sau Poiana Brașov fără să renunțe la peisajul pitoresc din zonă.

Proprietatea se întinde pe o suprafață impresionantă de 1,2 hectare și dispune de o suprafață construită de 3.800 de mp, pentru care se solicită 3 milioane de euro.

Domeniul, aflat în portofoliul RE/MAX Central, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, cuprinde 31 de camere de cazare, un restaurant cu 110 locuri și mai multe săli pentru evenimente private sau corporate, inclusiv dotările necesare pentru acestea, de la videoproiector, la ecran de proiecție și sistem de sonorizare performant.

Proprietatea dispune și de spațiul necesar pentru organizarea unor evenimente în aer liber, dar și de o piscină exterioară încălzită și de un loc de joacă special pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL