Cel mai ieftin smartphone cu senzor de amprentă în display

Cel mai ieftin smartphone cu senzor de amprentă în display

Senzorii de amprentă în display sunt pe cale a deveni norma pe piaţa de smartphone-uri cu Android, producătorii din China fiind liderii acestei tehnologii, transmite Go4it.

OPPO a mai lansat câteva modele cu senzor în display, însă noul model K1 este acum cel mai ieftin de pe piaţă echipat cu noua tehnologie, oferind hardware de medie puternic şi un design foarte atrăgător la pachet.

Noul OPPO K1 a fost prezentat în China şi promite să aducă senzorul de amprentă în display în mâna celor care au bugete limitate. Având în vedere aceste declaraţii, ne-am aştepta însă la un hardware limitat, cu componente de buget, care să ofere doar o experienţă de bază alături de această funcţie avansată. Adevărul este însă că avem de a face cu un smartphone destul de puternic, la preţul de aproximativ de 230-260 de dolari pe care îl are (în funcţie de configuraţie).

K1 pare să fie un derivat al modelului OPPO F9, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni. Acesta este construit în jurul unui display AMOLED de 6,4” cu rezoluţie Full HD+ şi un decupaj în formă de picătură de apă în partea de sus, unde este găzduită camera. Acesta este livrat cu chipset Snapdragon 660 în două configuraţii, cu 4 GB RAM şi 64 GTB stocare sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare, cât şi cu un sistem dual camera pe partea din spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL