Centrul Educațional Brașov- o alternativă modernă și viabilă în vederea pregătirii școlare sau profesionale

Centrul Educațional Brașov- o alternativă modernă și viabilă în vederea pregătirii școlare sau profesionale

Tehnici moderne de predare, o echipă de profesori dinamici, constant instruită și un Coordonator cu o experiență de peste 15 de ani în domeniul educației. Acestea sunt secretele din spatele conceptului Centrului Educațional Brașov, creat special pentru a veni în sprijinul copiilor noștri.

La Centrul Educațional Brașov îmbinăm în procesul de predare-învățare o serie de concepte psiho-pedagogice, astfel încât să găsim cea mai bună metodă de predare, personalizată fiecărui cursant, care dorește să își dezvolte imaginația, creativitatea și atenția, iar astfel învățatul să devină o pasiune. Pe parcursul timpului, lucrând îndeaproape cu elevii și descoperindu-le pasiunile și modul de dezvoltare, am hotărât să îmbinam noi activități, astfel încât să adaptăm predarea și educația cerințelor noii generații.

Filosofia noastră are la bază nevoia de a combate barierele sistemului, și a generat nevoia de a ne concentra pe individ, și nu pe grup. Pornind de la conceptul că “fiecare este unic”, cursantului i se va face o analiză, prin intermediul unor țeste bine stabilite, care ne va ajuta să găsim cea mai bună metodă în procesul de predare-învățare, astfel încât informația să fie asimilată cât mai bine.

Centrul de meditații reprezintă o alternativă modernă și viabilă în vederea pregătirii școlare sau profesionale. Din programă centrului de meditații nu lipsesc cursurile de matematică, fizică, limbă română, engleză, franceză sau germană, cât și limbă engleză pentru Cambridge, precum și alte cursurile auxiliare. Procesul de învățare se desfășoară însă pe etape, în funcție de vârstă și de capacitatea fiecăruia.

Cursurile sunt dedicate atât celor care doresc să se pregătească pentru diferite examene precum evaluări inițiale și naționale, bacalaureat sau admitere la facultate, cât și celor care doresc să își îmbunătățească media școlară la o anumită materie. La Centrul Educational Brasov se mândrește cu talentul nativ, experiența și calificarea dovedită a celor mai buni profesori care pun la dispoziție materiale didactice moderne.

“Centrul Educațional Brașov, s-a născut din necesitatea și dorință de a ridica meditația la un alt nivel, într-un spațiu confortabil, luminos, cald, execeptional pentru astfel de activități cu o echipă de profesori atent selecționată.

Relația actuală pe care o au copiii cu școală naște multe controverse, iar părerile sunt impărtite. Educația, Relaționarea, Creșterea Motivației și Stabilirea unor Reguli, sunt cele mai importante elemente pe care orice societatea ar trebui să le susțină și să le aplice. De asemenea, este foarte important că părintii să fie Modele pentru copiii lor. Părintele trebuie să își acorde timp și sau urmărească personal cum interacționează copilul cu educația obligatorie. De asemenea, acesta ar trebui să se preocupe de evoluția copilului, monitorizându-i și testându-i cunoștințele constant. “ Am discutat cu Andreea Vaidoș, Coordonator al Centrului Educațional Brașov.

Locația este ultracentrala, pe stradă Harmanului nr.50, Brașov, iar centrul de meditații poate fi o alegere foarte potrivită și cu rezultate pe termen lung, în condițiile în care cererea pentru pregătirea de calitate va continuă să crească, în prelungirea oricărui sistem de învățământ, public sau privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL