Promoție Ryanair: Peste un milion de bilete la 10 euro

Promoție Ryanair: Peste un milion de bilete la 10 euro

Compania Ryanair a lansat o promoție la bilețele de avion. Rezervările pot fi făcute până la miezul nopții, marți, 23 octombrie.

Compania aeriană Ryanair a lansat, luni, 22 octombrie, promoția de o zi “Million-Air” cu peste un milion de locuri la vânzare la 9,99 de euro în întreagă rețea europeană pentru călătorii din noiembrie până în martie. Aceste tarife sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Marți, 23 octombrie.
„Am lansat promoția „Million-Air” cu un milion de locuri la 9,99 de euro pe întreagă noastră rețea europeană pentru călătorii în perioadă noiembrie-martie, asigurându-le clienților Ryanair vacanțe de milionari, la tarife reduse”, a declarat reprezentantul Ryanair, Robin Kiely, Ryanair.

În pofida anulării a mii de zboruri și a problemelor cu piloții, profitul net al Ryanair a crescut cu 10% în exercițiul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2018, la 1,45 miliarde de euro, iar numărul de pasageri transportați a urcat cu 9%, la 130 de milioane.
Compania vrea să-și extindă flotă cu 50% până în 2024, urmând să ajungă să transporte 200 de milioane de pasageri.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova.

Sursa: wall-street.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL