De la Idee la Film cu Marius Damian – MDFilmMakers

De la Idee la Film cu Marius Damian – MDFilmMakers

Există o lume deschisă și fascinantă a videografiei. Ne atinge într-un fel sau altul pe fiecare. Videografia și fotografia a devenit o parte a culturii noastre chiar dacă ne ia timp și spirit de observație că să constatăm acest lucru.

Lumea inconjurătoare surprinde zilnic, în timp ce videografii de pe tot globul își perfectionează încetul cu încetul abilitătile. Dar nu numai priceperea este de bază în artă videografiei, ci certificarea și poziționarea.

Marius Damian, Fondator MDFilmMakers, este videograf cu o experiență în acest domeniu de peste 11 ani, atât în videografia de eveniment și producții TV. În decursul carierei a ocupat mai multe funcții în televiunea națională, iar în prezent lucrează la proiecte video inedite și predă cursuri de inițiere și perfecționare pentru începători și profesioniști, cât și workshop-uri de videografie pe diferite teme.

“Trăim înconjurați de tehnologie iar amintirile fiecărei persoane sunt de neuitat într-o viziune de excepție realizată de profesioniști desăvarsiti. Ca videograf, contează enorm să te afli la locul potrivit în momentul potrivit și, pe deasupra, să ai niște reflexe foarte bune. Pasiunea mea pentru film m-a ajutat să fiu propriul meu manager. Așa am devenit videograf. “ ne spune Marius Damian.

Pentru a deveni videograf ai nevoie de multă pasiune pentru filmări și perseverentă în muncă, în special în timpul editării. Această profesie poate fi obtinută cu ajutorul cursurilor oferite de MDFilmMakers.ro

Dacă ești pasionat de videografie și îți propui să faci o carieră din această pasiune atunci poți alege dintr-o varietate de posibilități. Pe 7, 8 și 9 Decembrie, la Brașov, poți să te înscrii la unul dintre cursurile oferite de MDFilmMakers.com

Indiferent că ești vlogger sau videograf, amator sau pasionat, începător sau familiar cu domeniul, dacă vrei să dobândești cunoștințe pe care să le valorifici în compania pentru care lucrezi, ai un business on-line sau vrei să crești brandul personal, aceste cursuri de videografie te învață cum ajungi de la idee la film, cu tot ce presupune un astfel de proiect.

Pe parcursul a doar 3 zile vei învață cum să gândești în termeni video; vei afla care sunt și vei pune în practică toți pașii realizării unui film, de la script la producție, de la filmare propriu-zisă la montaj. Vei învață să îți spui povestea, a ta sau a brandului tău, cu ajutorul imaginii și al sunetului.

Cursurile de videografie sunt disponibile pe www.mdfilmakers.com și sunt potrivite atât videografilor cu experiență cât și a celor începători. În plus, pe pagină de Facebook sau Instragram/ @mdfilmmakers, sunt anunțate promoții atractive pentru workshopurile și cursurile de certificare în domeniul videografiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL