Samsung a prezentat primul său smartphone cu ecran PERFORAT. Caracteristicile tehnice şi data de lansare în magazine

Samsung a prezentat primul său smartphone cu ecran PERFORAT. Caracteristicile tehnice şi data de lansare în magazine

Mult aşteptatul Galaxy A8s a fost în sfârşit prezentat în mod oficial de către Samsung, acesta fiind primul model de telefon echipat cu un display Infinity-O, perforat în colţul din stânga-sus pentru a găzdui camera foto frontală, transmite Go4it.

Acest design permite realizarea unui telefon cu un design „full screen” fără a apela la un decupaj în partea de sus, difuzorul pentru apeluri fiind ascuns subtil într-o fantă dintre protecţia de sticlă de pe partea din faţă şi rama metalică a telefonului.

Galaxy A8s se aliniază din punct de vedere al specificaţiilor hardware la ceea ce ştiam deja din leak-urile din ultimele câteva săptămâni. Avem de a face cu un dispozitiv echipat cu un ecran de 6,4” perforat, primul de pe piaţă, care beneficiază de un raport de aspect de 19,5:9 şi rezoluţie Full HD+ 2.340 x 1.080 pixeli. Acesta nu pare să fie însă un model cu ecran AMOLED, asemeni telefoanelor Samsung din trecut, compania apelând mai degrabă la un panou LCD realizat de compania chineză BOE.

 Sursa: https://www.mediafax.ro/economic/samsung-a-prezentat-primul-sau-smartphone-cu-ecran-perforat-caracteristicile-tehnice-si-data-de-lansare-in-magazine-17784112

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL