Brașovenii au stat azi la coadă de la 5 dimineața să plătească taxe și impozite locale

Brașovenii au stat azi la coadă de la 5 dimineața să plătească taxe și impozite locale

Cozile pentru plata taxelor şi impozitelor au apărut marţi şi la Braşov, în prima zi în care s-au putut achita, mulţi oameni aşezându-se la rând de la ora 5.00. În două ore şi jumătate, 300 de persoane îşi plătiseră deja impozitele.

Coada pentru plata taxelor şi impozitelor locale s-a format, la Braşov, începând cu ora 5.00, deşi casieriile s-au deschis abia la 8.00.

Marţi a fost prima zi în care s-au putut achita taxele şi impozitele la Braşov.

„Chiar de la ora 5 dimineaţa, după cum mi-a spus gardianul, erau aproximativ 100 de persoane la coadă. Ghişeele s-au deschis la ora 8.00. (…) Nu ştiu de ce. Aşa sunt ei obişnuiţi, nostalgia vremurilor trecute, probabil, desi sunt atâtea posibilităţi de plătit!. Se pot plăti şi online şi, în plus, sunt atâtea zile până în 31 martie, dacă vor să primească şi bonificaţia de 5%”, a declarat directorul Direcţiei Fiscale Braşov, Marian Voinescu.

Pana aproape de ora de închidere, la cele nouă casierii de la sediul Directiei Fiscale s-au prezentat aproximativ 900 de persoane, care au achitat aproximativ 1.200 de impozite. Suma totală plătită este de peste 632.000 de lei, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL