Concurs de Idei – Learnex oferă Burse de Studiu pentru proiecte de tip Smart City, aplicate pe Brașov

Concurs de Idei – Learnex oferă Burse de Studiu pentru proiecte de tip Smart City, aplicate pe Brașov

În acesta lună, Centru de Excelentă Learnex, Brașov oferă 6 burse de studiu în cadrul Școlii de Robotică! Acest concurs se adresează tuturor tinerilor pasionați de tehnologie și robotică, cu varsta cuprinsa intre 8-17 ani, prezentarea unui proiect Smart City, aplicat pe orașul nostru, Brașov.

Ce inseamnă conceptul de Smart City? Toate orașele ce doresc să tină pasul cu nevoile cetătenilor și turiștilor vor face pasul spre conceptul de smart city, de oraș conectat cu diverse tehnologii. Toate aceste tehnologii au un singur scop: să ofere un stil de viată mai bun, predictibilitate și usurintă în utilizare, organizare la un nivel superior. Parcările din oraș, traficul și rețelele de transport public, liceele și spațiile de invătămant, indicatori legați de calitatea vieții, conectarea rapidă între cetătean și autorităti, toate acestea sunt elemente ce fac parte din orașul inteligent.

Learnex.ro Brașov, este primul și singurul centru de lego-robotica și educație antreprenoriala pentru tineri deschis la Brașov, un proiect câștigat prin programul „Start-Up Nation”, începând din anul 2017, având că bază activitățile desfășurate pe Asociația SUPORT REGIUNEA CENTRU încă din Iunie 2015, iar ceea ce ne-am propus este să susținem și să stimulăm excelența în educația formală și nonformală, pentru descoperirea și dezvoltarea potențialului maxim al copiilor și tinerilor, și de asemenea, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică. Atât cei care își vor dezvolta cariera în cadrul unor organizații existente, cât și cei care vor porni la drum pe cont propriu vor avea nevoie să deprindă minime abilități antreprenoriale pentru a face față unei lumi în continuă și rapidă schimbare.

Poți intra într-o elită de elevi excepționali primind o bursă de studiu la Learnex pentru perioada Februarie – August 2019. O dată intrat în acest program de burse, ai acces la un invătămant modern orientat spre viitor și la șansa de a te înscrie la competiții de specialitate de top din țară și din întreaga lume.

Ce trebuie să faci? Dacă ai între 8-13 ani, respectiv 14-17 ani și vrei să participi la acest concurs, trebuie să ne transmiți pe email: learn@learnex.ro, o idee scrisă și un desen, termenul limită fiind 15 Februarie 2019, ora 22:00, mai exact cum vezi tu exact Brașovul, orașul nostru, într-un proiect de tip Smart City.

Primele 3 idei (cele mai ingenioase), pe cele 2 categorii de varstă: 8-13 ani, respectiv 14-17 ani, vor fi premiate în cadrul Centrului de Excelenta- Learnex, situat pe strada Nicolae Titulescu nr. 2, Brașov, pe data de 24 Februarie 2019. (Se vor acorsa 3 burse pentru fiecare categorie de varstă: 8-13 ani, respectiv 14-17 ani.) În acest proiect se alatură ca și sponsori Brament Brașov și Ware House Brașov.

Ne găsiți online și pe facebook @learnex.ro sau pe www.learnex.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL