Minodora Spânu: Reorganizarea dulapului pentru un 2019 de succes

Minodora Spânu: Reorganizarea dulapului pentru un 2019 de succes

Ar trebui să existe o listă cu haine care nu ar trebui să vadă lumina zilei nici măcar în timp ce le purtați în casă, fie că sunt prea vechi și demodate, fie necorespunzătoare că și calitate, rupte, scămoșate, decolorate, cusute, peticite, iar pentru a va ajută să va clarificați și să aduceți ordinea în dulap. Am întocmit o lista cu primele lucruri care nu ar trebui să se afle pe rafturile voastre. În calitate de Consultant de Imagine, am evitat să sfătuiesc clienții să le arunce, chiar și donarea lor poate fi uneori o insultă, referitor la obicete vestimentare cu atașament emoțional.

Hainele negre, care după multe spălări, devin decolorate, și au un negru estompat, uneori neuniform, care, purtate alături de alte haine negre îți fac o surpriză neplăcută, observând că ai multe nuanțe de la gri la negru.

Întotdeauna tindem să uităm că modul cum ne îmbrăcăm este direct legat de modul în care oamenii ni se adresează. “Fiti atenți la modul în care sunteți îmbrăcați, doar prin îmbrăcăminte se poate judecă în mai puțin de 35 de secunde, așa cum va simțiți în interior.” Vă sfătuiesc să alegeți hainele negre confecționate din lâna, deoarece acestea nu se estompeză ca bumbacul iar culoarea se va păstra mai mult timp.

Tricourile promoționale care sunt destinate evenimentelor promovate și doar atât. Purtarea în afara lor aș spune că este egală cu devalorizarea mărcii, atâta timp cât se face în afara limitelor companiei.

Încălțămintea uzată, repararea lor câteodată îi face să arate și mai rău, iar pe viitor încercați să nu purtați o pereche mai mult de trei ori pe săptămâna, pentru a permite aerisirea lui, modul cum îi curățați și întreținerea lor va face diferența pentru cât timp vor arată ca și noi.

Pantofi strâmți sau largi, care nu se potrivesc ca și mărime, fie super strâmtă sau largă, ori cu un număr mai mare, asta se va vedea foarte inestetic și o văd foarte grăitoare de la sine.

Pe aceeași temă

Denimuri pătate, decolorate, estompate, rupte, fie că vorbim de blugi sau piese vestimentare din denim, ele își au strălucirea lor iar faptul că le purtăm până la refuz nu ne aduce laudă. Obiecte vestimentare învechite, nu vorbim despre piesele vintage aici, dar acele piese pe care le-ai purtat acum mulți ani, sau față de care ai un atașament, te sfătuiesc, în caz că a trecut mai mult de un an și nu ai purtat-o, să îți faci curaj să renunți la ea, fiind doar o modalitate de a îți aglomera dulapul, făcând alegerea ținutelor mai anevoiasa.

A fi la modă nu trebuie să primeze înaintea comfortului, și îți recomand să păstrezi doar piese vestimentare confortabile, nu cele care îți provoacă o senzație de mâncărime sau o iritație a pielii. Ai nevoie să îți organizezi propriul dulap pentru un nou an plin de succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL