Delegația Asociației Femeilor de Afaceri , Filiala Pavlodar Kazastan, prezentă la Brașov, în cadrul unei misiuni economic-diplomatice

Delegația Asociației Femeilor de Afaceri , Filiala Pavlodar Kazastan, prezentă la Brașov, în cadrul unei misiuni economic-diplomatice

În perioadă 24-28 ianuarie 2020, o delegație formată din membre ale Asociației Femeilor de Afaceri , Filială Pavlodar Kazastan, a fost prezentă în România în cadrul unei misiuni diplomatice.

Misiunea a avut loc la Brașov, Sucursala CONAF Brașov fiind gazdă acestui impotant eveniment cu ecou în comunitatea locală, acțiunea înscriindu-se în activitățile inițiate de Ambasada României în Kazahstan.

Evenimentul a avut ca și scop stabilirea unor eventuale cooperări cu potențiali parteneri de afaceri din țara noastră. Astfel, la discuții au participat alături de reprezentatele CONAF, reprezentanți ai mediului de afaceri din diferite sectoare de activitate, membri ai societății civile și reprezentanți ai administrației publice.

La eveniment a luat cuvântul doamna Cristina Chiriac, președinte CONAF România, doamna Silvia Daniela Pohrib – președinte CONAF, sucursala Brașov, reprezentanțele pe regiuni ale confederației prezente la eveniment, membrele asociației femeilor de afaceri din Kazahstan, reprezentate de doamna Aurica Dyac, președintele Asociației, Filiala Pavlodar Kazahstan, reprezentanții autorităților locale și județene prezente, respectiv doamna Alina Szasz, manager public al Consiliului Județean, doamna Gabriela Urse, precum și reprezentanții ai A.I.M.M.A.I.P.E Brașov și ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, partenerii strategici ai CONAF Brașov.

Evenimentul a fost unul de succes, obiectivul următor fiind încheierea unui parteneriat de colaborare România-Kazahstan între cele două asociații de femei antreprenoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL