Leapsa faptelor bune Brasov

Leapsa faptelor bune Brasov

Pegas Delivery este o intreprindere sociala din Brasov si are ca misiune sa ajute comunitatea oferind si servicii sociale. Astfel, activitatea de livrari (delivery), pe langa activitatea comerciala clasica, se indreapta si spre acoperirea unor nevoi sociale.

Avem un parteneriat semnat de cateva luni cu Adapostul de Noapte Brasov (operat de catre Directia de Asistenta Sociala Brasov) si ne propunem sa oferim rezidentilor sai cateva sute de portii de mancare GRATUIT in fiecare luna, iar livratorii Pegas Delivery sa efectueze GRATUIT serviciul de livrare catre acestia.

Ai un restaurant si vrei sa ajuti? Vrei sa te implici si sa faci ca oamenii de langa noi sa aiba Craciunul in fiecare zi, nu doar la final de an? Intra in proiectul: „Leapsa faptelor bune”, inscrie-te si recomanda un alt restaurant care ar dori sa participe oferind portii de mancare catre oameni care au ajuns in situatia de a nu putea manca zile in sir, avand nevoie de asistenta institutiilor statului si de implicarea unor oameni inimosi

Anunta-ne cate portii de mancare poti oferi, implica-te folosind „meniuri in asteptare”, iar noi le livram GRATUIT unor oameni sarmani.

Da „leapsa” mai departe si fa bine pt ca asa SIMTI si pentru ca asa CREZI ca Binele Continua!

Acceseaza acest formular pentru a face bine printr-un simplu click AICI!

„Livram Bucurie in Comunitate!”

#pegasdelivery, #leapsafaptelorbune, #brasov

Foto: info1tv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL