Casa de Comerț Balcanică: misiune economică în Turcia

Casa de Comerț Balcanică: misiune economică în Turcia

Casa de Comerț Balcanică vă informează că, in perioada 30 martie – 3 aprilie 2022 organizeaza o misiune economica in TURCIA, cu ocazia Forumului de Afaceri și Investiții România – Turcia ce va avea loc la Istanbul în data de 31 martie 2022, în marja celei de-a 27-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România – Turcia, coprezidata de Sorin Grindeanu, viceprim-ministrul Romaniei si Fuat Oktay, vicepresedintele Turciei.

Forumul este dedicat dezvoltării relațiilor bilaterale româno-turce, consolidării prezenței firmelor românești pe piața turcă prin creșterea și diversificarea exporturilor de produse și atragerii de noi investiții în România.

Amploarea acestui eveniment, precum și gradul înalt de reprezentativitate constituie cadrul optim pentru stabilirea a numeroase contacte de afaceri și identificarea de noi oportunități de cooperare între reprezentanții mediului de afaceri român și cel turc.

„Ne face plăcere să vă invitam sa va alaturati grupului de oameni de afaceri din Romania ce vor participa la acest important eveniment si asteptam cu interes raspunsul Dvs. prin transmiterea fisei la adresa de e-mail presedinte@casadecomert.com”, au precizat reprezentanții Casei de Comerț Balcanice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL