Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) are în conducere o brașoveancă

Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) are în conducere o brașoveancă

Patronatului European al Femeilor de Afaceri (PEFA) promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri național și internațional. De asemenea, organizația reprezintă interesele membrilor săi, atât la nivel național, prin intermediul CNIPMMR, cât și la nivel European.

Lansarea oficială a acestui patronat în prezența unor invitați importanți, din mediul privat, guvernamental, instituții de stat, reprezentanți ai Parlamentului, societate civilă și presă.

Un aspect special pentru brașoveni, este faptul că, una dintre membrele fondatoare ale PEFA este brașoveancă: Alina Paul. Aceasta este deja cunoscută în mediul de afaceri brașovean și național, ca fiind o femeie puternică într-un domeniu al bărbaților. Gazda evenimentului a fost o altă brașoveancă, Roxana Mînzatu, secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Evaluarea și Monitorizarea Proiectelor Finanțate din Fonduri Publice și Europene.

Mă bucur să fac partedin acest proiect. Le mulțumesc pentru încredere Andreei Negru, președintele PEFA, Lorenei Stoian, prim-vicepreședinteși Lilianei Aghiorghicesei, vicepreședinte. Împreună cu ele, și cu sprijinul lui Florin Jianu, președintele CNIPMMR, reprezentăm o voce puternică pentru femeile de afaceri. CNIPMMR este singuraorganizațiepatronală reprezentativă la nivel național pentru IMM-uri.

În încheiere doresc să îi mulțumesc, personal, Roxanei Mînzatu, care, pe lângă suportul moral și de expertiză, a făcut posibilă lansarea acestui patronat în Palatul Victoria. Acest lucru transmite clar intențiile noastre serioase, dar ne și onorează.”, a declarat Alina Paul, vicepreședinte PEFA.

Brașoveanca Roxana Mînzatu, secretar de stat la cabinetul Primului Ministru al României, este o susținătoare a mediului de afaceri și a implicării femeilor în societate și în viața publică.

După cum am tot spus, sunt o brașoveancă mândră și o susținătoare a mediului de afaceri. De data aceasta am bucuria de a sprijini o organizație în a cărei conducere se află și o brașoveancă. Alături de echipa mea, am facilitat, cu mult drag, desfășurarea evenimentului în Palatul Victoria. Felicitările mele Alinei și colegelor ei pentru această inițiativă. Le doresc succes!”, a declarat Roxana Mînzatu, secretar de stat.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL