VIDEO Cum arată smartphone-ul companiei care livrează ecrane pentru Apple

VIDEO Cum arată smartphone-ul companiei care livrează ecrane pentru Apple

Compania Apple are mulţi furnizori pentru produsele sale, iar cei mai mulţi creează produse care le concurează pe cele ale americanilor.

Este ştiut faptul că Samsung livrează multe componente pentru telefoanele Apple, însă un lucru mai puţin cunoscut este că o parte din ecranele terminalelor iPhone aparţin companiei japoneze Sharp.

Sharp este unul dintre cei mai cunoscuţi producători de electronice din Japonia, iar ecranele sale, care se găsesc atât pe televizoare, cât şi pe dispozitive mobile, sunt recunoscute pentru calitatea lor. Presa niponă scria că în perioadă dificilă prin care a trecut compania Sharp, Samsung a cumpărat acţiuni pentru a avea acces la tehnologia japonezilor pentru ecrane de mari dimensiuni.

Sharp este printre altele şi producător de smartphone-uri. Unul dintre cele mai performante modele din portofoliul niponilor este Sharp Aquos S3 High Edition. Telefonul are un ecran de 6 inch IGZO IPS LCD, chipset Qualcomm SDM660 Snapdragon 660, procesor octa core4x2.2 GHz Kryo 260 & 4×1.8 GHz Kryo 260, memorie RAM de 8GB, spaţiu de stocare de până la 256 GB, trei camere de 12 MP, 13 MP şi 16 MP, sistem de operare Android Oreo şi acumulator de 3200 mAh. Preţul estimativ este de 500 de euro.

 În presa americană a apărut informaţia că Apple ar construi în California propriile ecrane, iar în curând va renunţa la serviciile unor companii precum Samsung, Sharp sau LG.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL