Mastercard și Carrefour România lansează programul „Mastercard-Plata în Rate”

Mastercard și Carrefour România lansează programul „Mastercard-Plata în Rate”

Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăți, și Carrefour România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piață de retail din țara, lansează, în premieră pentru zona de food retail, serviciul Mastercard – Plata în Rate.

Începând cu luna octombrie, clienții Carrefour vor putea plăți în rațe produsele achiziționate cu cardurile Mastercard înrolate în serviciul Plata în Rate. La casă, după înserarea codului PIN, terminalul va afișa opțiunile disponibile pentru plata rate, în funcție de configurația cardului. Prin serviciul oferit în colaborare cu Mastercard, Carrefour va putea permite, atât clienților noi, cât și celor existenți, să își programeze ciclul de plăți, conform unui comunicat de presă emis de către companie.

Inca de la început, serviciul ‘Mastercard – Plata în Rate’ a fost adoptat rapid de consumatorii români: 1 din 3 posesori de carduri Mastercard eligibile pentru acest serviciu a optat pentru această metodă de plată. Nu poate decât să ne bucure o astfel de rată de adopție care demonstrează utilitatea serviciului oferit de Mastercard și relevanță lui pentru consumatorii români, unii dintre cei mai interesați consumatori la nivel european de noile tehnologii și de modul în care acestea le pot face viață mai ușoară.”, a declarat Mihaela Ciupala, Director Product Management, Mastercard România.

Serviciul Mastercard – Plata în Rate, lansat în România la finalul anului 2016, le oferă deținătorilor de carduri Mastercard, emise de actorii bancari înrolați în program, posibilitatea să opteze pentru plată în rațe direct la POS într-un număr mare de locații din țara, indiferent de bancă cu care lucrează magazinul respectiv.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/235855/mastercard-si-carrefour-romania-lanseaza-programul-mastercard-plata-in-rate.html

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL