Un nou accelerator de afaceri pentru brașoveni, în căutare de startup-uri de inteligență artificială: Premiu de 10.000 de euro

Un nou accelerator de afaceri pentru brașoveni, în căutare de startup-uri de inteligență artificială: Premiu de 10.000 de euro

Compania elvețiano-suedeză din industria roboticii și energiei electrice ABB lansează un accelerator de afaceri pentru startup-uri din domeniul inteligenței artificiale, care vor avea șansa de a câștiga 10.000 de euro în urma unui concurs de idei de afaceri.

De asemenea, mai multe startup-uri vor fi selectate pentru a face parte din programul lansat de ABB în perioada februarie – mai 2019, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul companiei. Acestea vor fi asociate cu departamente ale ABB, în care vor începe să lucreze la aplicațiile propuse.

Compania se concentrează în primul rând pe startup-uri capabile să dezvolte instrumente moderne bazate pe inteligența artificială pentru domeniile automatizării, robotizării și gestionării sistemelor energetice, precum și a clădirilor și orașelor inteligente.

Perioada de înscriere este între 5 noiembrie și 7 decembrie.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/finantari/accelerator-afaceri-startup-premiu-inteligenta-artificiala.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL