CTPark vrea să-și dubleze investiția de la Brașov

CTPark vrea să-și dubleze investiția de la Brașov

Oana Tănase, asset manager CTP România, a anunțat, la  Forbes Best Cities for Business – Brașov 2022, că inteția companiei este de a dubla suprafața parcului industrial operat la Brașov.

„CTP a achiziționat anul trecut la Brașov un parc logistic de 40.000 mp și ne propunem să dublăm această suprafață. Apoi, nouă ne place să dăm ceva înapoi comunității. De exemplu, în București am construit un pod peste autostradă, am lărgit drumuri și multe altele. 

Totodată, investim mult și în educație, nu doar în infrastructură. Și ne place să credem că suntem un exemplu de implementare a bunelor practici. Cum am zis, avem planuri mari în Brașov. În România suntem prezenți în peste 15 orașe, iar la Brașov ne ajută și infrastructura. Abia așteptăm deschiderea aeroportului.

Brașovul are o infrastructură și un transport în comun bune, iar forța de muncă este performantă. Universitatea Transilvania lansează pe piață mulți absolvenți în fiecare an. Cred că trebuie lucrat la retenția acestora în oraș. Și cred că trebuie să creăm ecosisteme bune pentru a genera un sistem de valori care să ne ajute pe termen lung”, a afirmat Oana Tănase.

CTPark Brașov West este situat la 10 km de Aeroportul Internațional Brașov și la 4 km distanță de Autostrada A3 către Bucuresti. CTPark Brasov West ofera spatii flexibile de pana la 40.000 mp, care găzduiesc companii mici, mijlocii și mari, care operează pe piețele locale și internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL